Cookies Policy

(Updated May 2018)

This Cookies Policy explains how JANREVAJ architects s. r. o., (“janrevaj.com”) use cookies and similar technologies. Whenever you use JANREVAJ architects’s websites, apps, products, advertising services or other technologies (“Services”), or visit a website, app or service which uses our Services, information may be collected through the use of cookies and similar technologies. Janrevaj.com is committed to protecting the personal information collected when you use our Services.

This Cookies Policy provides the following information for users:
What are cookies and similar technologies?
What are the different types of cookies?
What are cookies used for?
How does Future use cookies?
How can users manage or opt out of cookies?
Contact details and where to find further information

What are cookies and similar technologies?

A cookie is a small data file, often including a unique identifier, which is sent to your computer, mobile phone or tablet device (referred to in this policy as a “device”) by the web server so the website can remember some information about your browsing activity on the website. The cookie will collect information relating to your use of our Services, information about your device, e.g. the device’s IP address and browser type, broad location and, if you arrived at our site via a link from third party site, the URL of the linking page. If you have registered for any Services or you are a subscriber, it may also collect your name and email address, which may be transferred to data processors for registered user or subscriber verification purposes.

Similar technologies known as “local storage” may also be used in our Services as an alternative to cookies. This is technology which is similar to cookies and performs very similar functions, such as caching data to enable us to improve our Services, allowing you to register for our Services, tracking activity to enable us and our advertisers to advertise to you in accordance with this policy and counting the number of people who view adverts on our Services. Where we refer to “cookies” in this policy, we mean cookies or similar technologies.

Cookies record information about your online preferences and help us to tailor our Services to your interests. Information provided by cookies can help us to analyse your use of our Services and help us to provide you with a better user experience.

In addition to cookies, our Services may also use web beacons, clear GIFs, page tags and web bugs. These are all types of technology implemented by websites or third party ad servers to allow them to analyse your website use and help improve your experience of the Services.

What are the different types of cookies?

  • Session cookies are only stored for the duration of your visit to a website and are deleted from your device when you close your browser;
  • Persistent cookies are saved on your device for a fixed period of time after the browser has closed and are used where we (or a third party) need to identify you for a later browsing session. The fixed period of time is typically 30-90 days for targeting or behavioural advertising cookies and may be up to 26 months for analytical performance and measurement cookies;
  • First party cookies are set by the website you are visiting; and
  • Third party cookies are cookies used within our Services which are set by other organisations. These include cookies from external analytics services which help us to understand the use of our sites, or by advertisers so that they can track the effectiveness of their advertisements.

What are cookies used for?

1. Functional Cookies
Functional cookies are essential to the running of our Services. They are used to remember your preferences on our websites and to provide enhanced, more personal features. The information collected by these cookies is usually anonymised, so we cannot identify you personally. Functional cookies do not track your internet usage or gather information which could be used for selling advertising, but they do help with serving advertising. These cookies are usually session cookies which will expire when you close your browsing session.

2. Essential or ‘Strictly Necessary’ Cookies
These cookies are essential for the running of our Services. Without these cookies, parts of our websites would not function. These cookies do not track where you have been on the internet and do remember preferences beyond your current visit and do not gather information about you that could be used for marketing purposes. These cookies are usually session cookies which will expire when you close your browsing session.

3. Analytical Performance and Measurement Cookies
Analytical performance cookies are used to monitor the performance of our Services, for example, to determine the number of pageviews and the number of unique users a website has. Web analytics services may be designed and operated by third parties. The information provided by these cookies allows us to analyse patterns of user behaviour and we use that information to enhance user experience or identify areas of the website which may require maintenance. The information is anonymous (i.e. it cannot be used to identify you and does not contain personal information such as your name and email address) and it is only used for statistical purposes

4. Targeting or ‘Behavioural Advertising’ Cookies
These cookies, which may be placed on your device by us or our trusted third party service providers, remember that you have visited a website and use that information to provide you with content or advertising which is tailored to your interests. This is often called online behavioural advertising (OBA) and is done by grouping together shared interests based upon web browsing history. Your web browsing history can be used to infer things about you (e.g. your age, gender etc.), and this information may also be used to make advertising on websites more relevant to you. Without these cookies, content and advertisements you encounter may be less relevant to you and your interests. If you would like more information about OBA, including how to opt-out of these cookies, please visit: http://www.youronlinechoices.com/ or scroll down to: 
How can users manage or opt out of cookies?

How does Future use cookies?

Future, together with our trusted partners, uses cookies in combination with other information we maintain for a number of purposes, including the following:

1. Essential and Functional Cookies
We use these cookies to enable certain online functionality including:

  • access your information so we can provide you with customised content and experiences, or remember the last page you visited on the Services;
  • identify returning users, registrants and subscribers and allow them to be presented with a personalised version of the site;
  • eliminating the need for returning users to re-enter their login details;
  • commenting on our sites;
  • operating a shopping trolley on various of our Services including www.myfavouritemagazines.com;
  • maintain your settings and authenticate your identity while you are logged in to the Services;
  • to support security measures and to assist in identifying possible fraudulent or abusive activities.

If you object to the use of essential and functional cookies please scroll down to: How can users manage or opt out of cookies?

2. Analytical Performance and Measurement Cookies

We use these cookies to measure users’ behaviour to better develop our Services. By using analytics services provided by third parties such as Google Analytics and ComScore, we can analyse and measure which pages are viewed and how long for and which links are followed, and we can use this information to provide more content which is of interest. We also use this analysis to report on our performance and to sell advertising.

If you object to the use of analytical performance and measurement cookies please see here: How can users manage or opt out of cookies?

3. Targeting and Behavioural Advertising Cookies

We use these cookies to:

  • manage online advertising and revenue share arrangements. Our approved advertising partners, primarily Google (Doubleclick, AdX, AdSense), Rubicon Project, Index Exchange, AppNexus, OpenX, Pubmatic, Criteo and GroupM use cookies together with web beacons to provide advertising to you and to enable us to manage our relationship with those advertisers by, for example, tracking how many unique users have seen a particular advertisement or followed a link in an advertisement;
  • manage eCommerce activities via affiliate links and associated revenue share arrangements;
  • measure general user behaviour across our sites and third party sites to build a profile based on users browsing patterns so that we and third parties can target advertising to users that will be more relevant to users’ interests. This means that if, for example, users visit a page with a review about a particular camera then the cookie will collect this information and we may target adverts for that camera to those users and, if users visit third party sites that are part of the same advertising network, those third parties may target adverts for that camera to those users;
  • to create profiles that trusted third parties can buy to allow them to better target their advertising with more relevant content; and
  • keep track of the number of users who saw a particular ad or visited a particular page of one of our websites, analyse the effectiveness of our ads, and provide auditing, research and reporting for advertisers.

The trusted partners we work with in relation to targeting and behavioural advertising include third-party ad servers, ad agencies, technology vendors, providers of advertisement content, research firms and other companies that help us provide more effective advertising and offer you a more personalised experience. As your browser, app or device communicates with the third party’s servers, these companies can collect information, including your IP address, page header information, browser or device information, just as if you had requested their web page or used their apps directly.
We cannot control nor do we have access to any cookies placed on your computer by third party advertisers and sponsors.

For more detailed information about the third parties who we work with on targeting and behavioural advertising, please click here.

If you object to the use of targeting and behavioural advertising cookies please scroll down to: How can users manage or opt out of cookies?

4. Other Third Party Cookies

You may notice on some pages of our websites that cookies have been set that are not related to Janrevaj.com. When you visit a page with content embedded from, for example, YouTube or Facebook, these third party service providers may set their own cookies on your device. Janrevaj.com does not control the use of these third party cookies and cannot access them due to the way that cookies work, as cookies can only be accessed by the party who originally set them. Please check the third party websites for more information about these cookies.

Some Cookies Policy

(Updated May 2018)

This Cookies Policy explains how JANREVAJ architects s. r. o., (“janrevaj.com”) use cookies and similar technologies. Whenever you use JANREVAJ architects’s websites, apps, products, advertising services or other technologies (“Services”), or visit a website, app or service which uses our Services, information may be collected through the use of cookies and similar technologies. Janrevaj.com is committed to protecting the personal information collected when you use our Services.

This Cookies Policy provides the following information for users:
What are cookies and similar technologies?
What are the different types of cookies?
What are cookies used for?
How does Janrevaj.com use cookies?
How can users manage or opt out of cookies?
Contact details and where to find further information

What are cookies and similar technologies?

A cookie is a small data file, often including a unique identifier, which is sent to your computer, mobile phone or tablet device (referred to in this policy as a “device”) by the web server so the website can remember some information about your browsing activity on the website. The cookie will collect information relating to your use of our Services, information about your device, e.g. the device’s IP address and browser type, broad location and, if you arrived at our site via a link from third party site, the URL of the linking page. If you have registered for any Services or you are a subscriber, it may also collect your name and email address, which may be transferred to data processors for registered user or subscriber verification purposes.

Similar technologies known as “local storage” may also be used in our Services as an alternative to cookies. This is technology which is similar to cookies and performs very similar functions, such as caching data to enable us to improve our Services, allowing you to register for our Services, tracking activity to enable us and our advertisers to advertise to you in accordance with this policy and counting the number of people who view adverts on our Services. Where we refer to “cookies” in this policy, we mean cookies or similar technologies.

Cookies record information about your online preferences and help us to tailor our Services to your interests. Information provided by cookies can help us to analyse your use of our Services and help us to provide you with a better user experience.

In addition to cookies, our Services may also use web beacons, clear GIFs, page tags and web bugs. These are all types of technology implemented by websites or third party ad servers to allow them to analyse your website use and help improve your experience of the Services.

What are the different types of cookies?

  • Session cookies are only stored for the duration of your visit to a website and are deleted from your device when you close your browser;
  • Persistent cookies are saved on your device for a fixed period of time after the browser has closed and are used where we (or a third party) need to identify you for a later browsing session. The fixed period of time is typically 30-90 days for targeting or behavioural advertising cookies and may be up to 26 months for analytical performance and measurement cookies;
  • First party cookies are set by the website you are visiting; and
  • Third party cookies are cookies used within our Services which are set by other organisations. These include cookies from external analytics services which help us to understand the use of our sites, or by advertisers so that they can track the effectiveness of their advertisements.

What are cookies used for?

1. Functional Cookies
Functional cookies are essential to the running of our Services. They are used to remember your preferences on our websites and to provide enhanced, more personal features. The information collected by these cookies is usually anonymised, so we cannot identify you personally. Functional cookies do not track your internet usage or gather information which could be used for selling advertising, but they do help with serving advertising. These cookies are usually session cookies which will expire when you close your browsing session.

2. Essential or ‘Strictly Necessary’ Cookies
These cookies are essential for the running of our Services. Without these cookies, parts of our websites would not function. These cookies do not track where you have been on the internet and do remember preferences beyond your current visit and do not gather information about you that could be used for marketing purposes. These cookies are usually session cookies which will expire when you close your browsing session.

3. Analytical Performance and Measurement Cookies
Analytical performance cookies are used to monitor the performance of our Services, for example, to determine the number of pageviews and the number of unique users a website has. Web analytics services may be designed and operated by third parties. The information provided by these cookies allows us to analyse patterns of user behaviour and we use that information to enhance user experience or identify areas of the website which may require maintenance. The information is anonymous (i.e. it cannot be used to identify you and does not contain personal information such as your name and email address) and it is only used for statistical purposes

4. Targeting or ‘Behavioural Advertising’ Cookies
These cookies, which may be placed on your device by us or our trusted third party service providers, remember that you have visited a website and use that information to provide you with content or advertising which is tailored to your interests. This is often called online behavioural advertising (OBA) and is done by grouping together shared interests based upon web browsing history. Your web browsing history can be used to infer things about you (e.g. your age, gender etc.), and this information may also be used to make advertising on websites more relevant to you. Without these cookies, content and advertisements you encounter may be less relevant to you and your interests. If you would like more information about OBA, including how to opt-out of these cookies, please visit: http://www.youronlinechoices.com/ or scroll down to: 
How can users manage or opt out of cookies?

How does Janrevaj.com use cookies?

Janrevaj.com, together with our trusted partners, uses cookies in combination with other information we maintain for a number of purposes, including the following:

1. Essential and Functional Cookies
We use these cookies to enable certain online functionality including:

  • access your information so we can provide you with customised content and experiences, or remember the last page you visited on the Services;
  • identify returning users, registrants and subscribers and allow them to be presented with a personalised version of the site;
  • eliminating the need for returning users to re-enter their login details;
  • commenting on our sites;
  • operating a shopping trolley on various of our Services including www.myfavouritemagazines.com;
  • maintain your settings and authenticate your identity while you are logged in to the Services;
  • to support security measures and to assist in identifying possible fraudulent or abusive activities.

If you object to the use of essential and functional cookies please scroll down to: How can users manage or opt out of cookies?

2. Analytical Performance and Measurement Cookies

We use these cookies to measure users’ behaviour to better develop our Services. By using analytics services provided by third parties such as Google Analytics and ComScore, we can analyse and measure which pages are viewed and how long for and which links are followed, and we can use this information to provide more content which is of interest. We also use this analysis to report on our performance and to sell advertising.

If you object to the use of analytical performance and measurement cookies please see here: How can users manage or opt out of cookies?

3. Targeting and Behavioural Advertising Cookies

We use these cookies to:

  • manage online advertising and revenue share arrangements. Our approved advertising partners, primarily Google (Doubleclick, AdX, AdSense), Rubicon Project, Index Exchange, AppNexus, OpenX, Pubmatic, Criteo and GroupM use cookies together with web beacons to provide advertising to you and to enable us to manage our relationship with those advertisers by, for example, tracking how many unique users have seen a particular advertisement or followed a link in an advertisement;
  • manage eCommerce activities via affiliate links and associated revenue share arrangements;
  • measure general user behaviour across our sites and third party sites to build a profile based on users browsing patterns so that we and third parties can target advertising to users that will be more relevant to users’ interests. This means that if, for example, users visit a page with a review about a particular camera then the cookie will collect this information and we may target adverts for that camera to those users and, if users visit third party sites that are part of the same advertising network, those third parties may target adverts for that camera to those users;
  • to create profiles that trusted third parties can buy to allow them to better target their advertising with more relevant content; and
  • keep track of the number of users who saw a particular ad or visited a particular page of one of our websites, analyse the effectiveness of our ads, and provide auditing, research and reporting for advertisers.

The trusted partners we work with in relation to targeting and behavioural advertising include third-party ad servers, ad agencies, technology vendors, providers of advertisement content, research firms and other companies that help us provide more effective advertising and offer you a more personalised experience. As your browser, app or device communicates with the third party’s servers, these companies can collect information, including your IP address, page header information, browser or device information, just as if you had requested their web page or used their apps directly.
We cannot control nor do we have access to any cookies placed on your computer by third party advertisers and sponsors.

For more detailed information about the third parties who we work with on targeting and behavioural advertising, please click here.

If you object to the use of targeting and behavioural advertising cookies please scroll down to: How can users manage or opt out of cookies?

4. Other Third Party Cookies

You may notice on some pages of our websites that cookies have been set that are not related to Janrevaj.com. When you visit a page with content embedded from, for example, YouTube or Facebook, these third party service providers may set their own cookies on your device. Janrevaj.com does not control the use of these third party cookies and cannot access them due to the way that cookies work, as cookies can only be accessed by the party who originally set them. Please check the third party websites for more information about these cookies.

Some of our websites use Adobe Flash Player to deliver video and game content to users. Adobe utilise their own cookies, which are not manageable through your browser settings but are used by the Flash Player for similar purposes, such as storing preferences or tracking users. Flash Cookies work in a different way to web browser cookies; rather than having individual cookies for particular jobs, a website is restricted to storing all data in one cookie. You can control how much data, if any, may be stored in that cookie but you cannot choose what type of information is allowed to be stored. You can manage which websites can store information in Flash cookies on your device via the website storage settings panel on the Adobe website.

We also include web beacons in our emails to track the success of our marketing campaigns. This means that if you open an email from us we can see which of the pages of our Website you have visited. Our web beacons do not store additional information on your device but, by communicating with our cookies on your device, they can tell us when you have opened our email.

If you object to the use of web beacons please scroll down to: How can users manage or opt out of cookies?

For more detailed information about the third party cookies on our sites, please click here.

How can users manage or opt out of cookies?

Some people find the idea of a website storing information on their device a little intrusive, in particular when the information is stored and used by a third party. For example, you may object to being served advertising which is targeted to your interests based on your browsing history. If you would prefer to opt out of cookies, it is possible to control cookies by following the steps below, however you should be aware that you might lose some features and functionality of the website if you do so.

Cookies, including those which have already been set, can be deleted from your hard drive. You can also change the preferences/settings in your web browser to control cookies. Some internet browsers have a ‘Do Not Track or ‘DNT’ setting; this sends a signal to websites asking them not to track your browsing. The following links may be helpful:

Cookie setting in Firefox

Cookie setting in Safari

Cookie setting in Internet Explorer

Cookie setting in Chrome

In some cases, you can choose to accept cookies from the primary site, but block them from third parties. In others, you can block cookies from specific advertisers, or clear out all cookies. Deleting or blocking cookies may reduce functionality of the site. To learn more about how to reject cookies, visit http://www.allaboutcookies.org/ or go to the help menu within your internet browser. If you experience any problems having deleted cookies, you should contact the supplier of your web browser.

For more information about third party cookies generated by advertisers please visit www.youronlinechoices.com.

Please be aware that these are third party websites and Janrevaj.com does not accept any liability for the instructions given on these sites.

Opting out of Analytical Performance Cookies:
If you would like to opt out of Analytics cookies, please do so by clicking on the relevant links in this Third Party Cookies table here.

Opting out of Targeting and Behavioural Advertising Cookies:
If you would like to disable third party cookies generated by advertisers or providers of targeted advertising services, you can turn them off by going to the third party’s website. Please click here for details.

You can find out how to decline targeting and behavioural advertising cookies by visiting:
http://optout.networkadvertising.org/?c=1#!/
http://www.aboutads.info
http://www.youronlinechoices.eu

Web Beacons
You can normally render web beacons and other tracking technologies ineffective by switching off cookies in your browser. There are also browser add-ons and extensions that specifically block web beacons. If you object to web beacons in emails, we recommend that you follow the instructions for deleting existing cookies and disabling future cookies above. We will still know how many of our emails are opened and we will automatically receive your IP address, a unique identifier of your device or other access device; but we will not identify you as an individual.

Janrevaj.com information and contact details:

Please contact Janrevaj.com Data Protection Officer if you would like more information on the cookies that we use and their purposes:

By email: jrevajmarketing@gmail.com

Podmienky ochrany súkromia (Privacy Policy)

Tieto podmienky ochrany súkromia sú platné od 09. 12. 2019.

Záleží nám na ochrane Vášho súkromia. Preto si prosím pozorne prečítajte tieto podmienky ochrany súkromia (ďalej len „Podmienky ochrany súkromia“).

Tieto Podmienky ochrany súkromia podrobne popisujú ako získavame, používame, uchovávame a prípadne zverejňujeme Vaše osobné údaje pri jednotlivých činnostiach vykonávaných spoločnosťou JANREVAJ architects s.r.o.. V prípade akýchkoľvek otázok, dotazov alebo žiadostí týkajúcich sa ochrany súkromia nás prosím kontaktujte na adrese jrevajmarketing@gmail.com.

Ak sa v týchto Podmienkach ochrany súkromia používa pojem „janrevaj.com“, „my“, „nás“ a pod. má sa tým na mysli spoločnosť JANREVAJ architects s.r.o. so sídlom: Pálenická 378, 031 04 Liptovský Mikuláš. IČO:45497338, zapísaná 6. apríla 2010 do Obchodného registra Okresného súdu Žilina, oddiel: Sro, vložka č. 52761/L.

Na účely týchto Podmienok majú nasledovné pojmy tento význam:

Osobné údaje“ znamenajú všetky osobné údaje, ktoré sa vzťahujú ku konkrétnej žijúcej fyzickej osobe, ktorá je identifikovateľná alebo by prostredníctvom týchto údajov mohla byť identifikovaná a ktoré spracúva janrevaj.com na niektorý z účelov uvedených v týchto Podmienkach ochrany súkromia.

Prevádzkovateľ“ znamená konkrétnu osobu, ktorá určuje účel spracúvania Osobných údajov a je ním janrevaj.com v súlade s týmto Podmienkami ochrany súkromia.

Sprostredkovateľ“ znamená iná osoba ako Prevádzkovateľ v danom prípade, ktorá v mene Prevádzkovateľa v konkrétnom prípade spracúva Osobné údaje.

GDPR“ znamená Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov.

Portál“ znamená webové stránky, ktorých prevádzkovateľom je Prevádzkovateľ prevádzkovaných na internetovej doméne janrevaj.com. Portál zahŕňa všetky a akékoľvek časti webovej stránky, jej podstránok, ich obsah, zdrojové a strojové kódy tak ako je v akomkoľvek čase dostupný a prevádzkovaný na vyššie uvedenej doméne.

Janrevaj.com spracúva Vaše Osobné údaje v súlade s GDPR a zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

 

1. Aké Osobné údaje o Vás získavame?

  • Osobné údaje, ktoré nám sami poskytnete:

 

Osobné údaje nám poskytujete v prípade, že

  1. sa rozhodnete vyplniť niektorý z kontaktných formulárov pre zasielanie správ priameho marketingu (newsletter);
  2. vyplníte Vaše údaje do registračného formulára pre založenie užívateľského konta a tieto údaje odošlete;
  3. sa rozhodnete nás kontaktovať prostredníctvom emailu;

Akékoľvek Osobné údaje nám poskytujete dobrovoľne a ste povinní sám zvážiť do akej miery takéto Osobné údaje poskytnete. Bez poskytnutia niektorých Osobných údajov však janrevaj.com nemôže reagovať na Váš podnet či žiadosť alebo nemôže s Vami uzatvoriť zmluvu, ktorá vzniká registráciou užívateľského konta.

Zodpovedáte za správnosť, úplnosť a pravdivosť poskytnutých Osobných údajov a janrevaj.com sa bude na správnosť, úplnosť a pravdivosť týchto Osobných údajov spoliehať. janrevaj.com nezodpovedá za žiadne škody, ktoré by Vám alebo akejkoľvek tretej osobe mohli vzniknúť v súvislosti s uvedením nesprávnych, neúplných alebo nepravdivých Osobných údajov.

  • Osobné údaje, ktoré získame z Vášho používania Portálu

 

Janrevaj.com môže získavať aj údaje, ktoré umožňujú Vašu identifikáciu aj nepriamo. Ide predovšetkým o nasledujúce údaje:

  1. informácie a dáta zo zariadení, ktoré používate na prístup na Portál, ktoré môžu zahŕňať všeobecné informácie o Vašom zariadení;
  2. dáta logov, ktoré predstavujú dáta a informácie, ktoré naše servery automaticky ukladajú kedykoľvek pristupujete k Portálu (najmä IP adresa, čas prístupu, údaje o hardware a software, ktorý používate, počet klikov, stránky, ktoré uvidíte alebo ich poradie a čas, ktorý na stránkach strávite a iné);
  3. údaje o Vašom používaní Portálu;
  4. informácie získané prostredníctvom súborov cookies a iných programov na monitorovanie užívateľov, a to vrátane cookies a monitorovacích programov našich partnerov alebo prevádzkovateľov sociálnych sietí;
  5. informácie získané monitorovaním aktivít užívateľov po kliknutí reklamného banneru alebo odkazu a aj informácie o aktivitách na stránkach tretích strán (ako napr. vyhľadávačoch a sociálnych sieťach);
  6. informácie, ktoré získame prostredníctvom sociálnych pluginov prevádzkovaných tretími stranami, napr. Facebook „Páči sa mi“ (Like Button) a podobné.

Vyššie uvedené údaje neumožňujú samo o sebe identifikovať konkrétnu žijúcu fyzickú osobu. Vyššie uvedené údaje sa stávajú Osobnými údajmi v momente kedy ich priradíme ku konkrétnej identifikovanej alebo identifikovateľnej žijúcej fyzickej osobe, napr. v prípade používania Portálu s prihláseným užívateľským kontom. 

  • Osobné údaje, ktoré získame od tretích osôb

 

Janrevaj.com môže získavať aj Osobné údaje od tretích osôb a tieto Osobné údaje kombinovať s Osobnými údajmi, ktoré janrevaj.com získal od Vás. Ide predovšetkým o nasledujúce Osobné údaje:

  1. údaje od prevádzkovateľov sociálnych sietí (Google, Facebook) ak ste sa rozhodli zriadiť svoje užívateľské konto prostredníctvom služieb týchto tretích strán. V takom prípade Vás prevádzkovateľ sociálnej siete (Google, Facebook) vyzve na odsúhlasenie poskytnutia Osobných údajov a na základe tohto súhlasu tieto Osobné údaje prevádzkovateľ danej sociálnej siete (Google, Facebook) poskytne janrevaj.com.

 

2. Akým spôsobom Vaše osobné údaje spracúvame?

 

Janrevaj.com ako Prevádzkovateľ spracúva Vaše Osobné údaje v rozsahu a v súlade s týmito Podmienkami ochrany súkromia a za účelom uvedeným nižšie v týchto Podmienkach ochrany súkromia.

 

  • Plnenie zmluvných povinnosti

 

Janrevaj.com spracúva Vaše Osobné údaje v rozsahu v akom ste vyplnili jednotlivé polia registračného formulára pri vytvorení a vedení užívateľského konta za účelom plnenia zmluvy medzi Vami a janrevaj.com, ktorá vzniká vytvorením užívateľského konta v súlade s Podmienkami a plnenia jednotlivých záväzkov janrevaj.com pri prevádzke Portálu v štandarde a kvalite stanovenej janrevaj.com, evidencie zmluvných partnerov, vybavovania podnetov a iných Vašich požiadaviek a našich záväzkov.

Právnym základom pre spracúvanie Osobných údajov je v tomto prípade plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba.

Vaše Osobné údaje budú v tomto prípade spracúvané a uchovávané po dobu existencie Vášho užívateľského konta a po dobu 3 rokov od zániku Vášho užívateľského konta z dôvodu obrany proti Vašim nárokom.

  • Zasielanie správ na účely priameho marketingu (newsletter);

 

Janrevaj.com spracúva Vaše Osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko, emailová adresa na účely zasielania správ priameho marketingu (newsletter) na Vašu emailovú adresu, aby sme Vás informovali o novinkách a aktuálnych informáciách o produktoch a projektoch Janrevaj.com a to ak ste si vytvorili užívateľské konto alebo ak ste na Portáli požiadali o zasielanie správ priameho marketingu (newsletter).

Máme za to, že keď vyplňujete svoju emailovú adresu do formuláru na Portáli pre zasielanie správ priameho marketingu (newsletter) vyjadrujete svoj súhlas so zasielaním správ priameho marketingu (newsletter).

Právnym základom pre spracúvanie Osobných údajov je v tomto prípade náš oprávnený záujem na realizácii priameho marketingu s cieľom ponúkať Vám informácie a produkty, ktoré pre Vás môžu byť relevantné a zaujímavé.

Vaše Osobné údaje budeme na tento účel spracúvať po dobu kým zrušíte svoje užívateľské konto alebo sa odhlásite zo zasielania správ na účely priameho marketingu (newsletter).

 

  • Poskytovanie, zlepšovanie a optimalizácia prevádzky Portálu

 

Janrevaj.com spracúva Vaše Osobné údaje vrátane údajov získaných z Vášho používania Portálu špecifikovaných vyššie na účely poskytovania, zlepšovania a optimalizáciu prevádzky Portálu, na zvýšenie komfortu pri ich používaní, na zabezpečenie technickej podpory Portálu, analytického a štatistického vyhodnotenia používania Portálu a profilovania, zistenia a zabránenia zneužívania Portálu (vrátane prevencie pred podvodmi, bezpečnostnými incidentami a inými podobnými aktivitami), vyhodnotenia rizík a plnenia zákonných povinností.

Právnym základom pre spracúvanie Osobných údajov je v tomto prípade náš oprávnený záujem na zaistení riadnej prevádzky Portálu a optimalizácií jeho funkcionalít ako aj plnenie zmluvy, ktorá vznikla vytvorením užívateľského konta.

Vaše Osobné údaje budú spracúvané po dobu existencie Vášho užívateľského konta a po dobu 3 rokov od zániku Vášho užívateľského konta z dôvodu obrany proti Vašim nárokom.

Takémuto spracúvaniu môžete zabrániť zakázaním používania alebo ukladania súborov cookies na Vašom zariadení tým, že zmeníte nastavenie Vášho prehliadača. Niektoré funkcie Portálu však potom nemusia fungovať správne.

Môžete tiež odstrániť súbory cookies, ktoré sa uložili na Vašom zariadení. Môžete tiež zvoliť prehliadanie nášho Portálu v „privátnom režime“, ktorý obmedzí rozsah údajov ukladaných súbormi cookies. Bližšie informácie o používaní súborov cookies nájdete tu.

 

  • Odpovedanie na otázky, žiadosti, dotazy

 

Janrevaj.com spracúva Vaše Osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko, emailová adresa, telefónne číslo a prípadne všetky ďalšie údaje, ktoré sa nám rozhodnete oznámiť prostredníctvom formulára na otázky alebo prostredníctvom emailu na účely kontaktovania Vás ako aj na účely vybavenia Vašej otázky, žiadosti alebo dotazu prípadne aby sme vykonali iné činnosti v súvislosti s Vašou otázkou, žiadosťou alebo dotazom.

Právnym základom pre spracúvanie Osobných údajov je v tomto prípade náš oprávnený záujem na zaistení riadnych služieb spoločnosti janrevaj.com a poskytovania klientskej podpory.

Vaše Osobné údaje budú spracúvané po dobu, ktorá je nutná na zodpovedanie Vašej otázky, žiadosti alebo dotazu alebo pokiaľ budú urobené iné opatrenia v súvislosti s Vašou otázkou, žiadosťou alebo dotazom, avšak nie dlhšie ako na 1 rok.

  • Vybavovanie žiadostí v súvislosti s uplatňovaním práv dotknutých osôb podľa GDPR

 

Janrevaj.com spracúva Vaše Osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko, emailová adresa, telefónne číslo a prípadne všetky ďalšie údaje, ktoré sa nám rozhodnete oznámiť prostredníctvom formulára na otázky alebo prostredníctvom emailu na účely preskúmania, posúdenia, vykonania činností, vybavenia a informovania Vás o vybavení Vašej žiadosti týkajúcej sa uplatnenia niektorých z práv podľa článkov 16 až 22 GDPR.

Právnym základom pre spracúvanie Osobných údajov je v tomto prípade plnenie našej zákonnej povinnosti.

Vaše Osobné údaje budú v tomto prípade spracúvané a uchovávané po dobu 10 rokov odo dňa doručenia žiadosti.

 

3. Komu sprístupňujeme Vaše Osobné údaje?

 

Janrevaj.com sprístupňuje Vaše Osobné údaje v nasledovných prípadoch:

  • ak taká povinnosť Janrevaj.com vyplýva z platných právnych predpisov, najmä na žiadosť orgánov činných v trestnom konaní, súdov, iných orgánov verejnej moci alebo iných oprávnených osôb;
  • ak je to nevyhnutné na plnenie našich povinností a pri zabezpečení našich oprávnených záujmov najmä našim advokátom, poradcom, audítorom, poskytovateľom IT služieb, marketingovým a reklamným agentúram a pod..

S osobami, ktoré majú postavenie Sprostredkovateľa uzatvárame v súlade s GDPR zmluvy o spracúvaní osobných údajov a Sprostredkovatelia spracúvajú Osobné údaje vždy na základe pokynov a v mene Janrevaj.com. Všetci naši Sprostredkovatelia spracúvajú Osobné údaje v súlade s týmito Podmienkami ochrany súkromia.

 

4. Vaše práva v súvislosti s ochranou Osobných údajov?

 

Ako dotknutá osoba máte vo vzťahu k spracúvaným Osobným údajom nasledovné práva.

 

  • Právo na prístup k údajom

 

Máte právo požadovať od Janrevaj.com potvrdenie o tom, či sa Vaše Osobné údaje spracúvajú a žiadať o sprístupnenie týchto Osobných údajov (opakované sprístupnenie Osobných údajov môže Janrevaj.com spoplatniť) a informáciu o

  • účele spracúvania Osobných údajov;
  • kategórii spracúvaných Osobných údajov;
  • identifikácii príjemcu alebo o kategórii príjemcu, ktorému boli alebo majú byť Osobné údaje poskytnuté, najmä o príjemcovi v tretej krajine alebo o medzinárodnej organizácii, ak je to možné;
  • dobe uchovávania Osobných údajov; ak to nie je možné, informáciu o kritériách jej určenia;
  • práve požadovať od Janrevaj.com opravu Osobných údajov týkajúcich sa dotknutej osoby, ich vymazanie alebo obmedzenie ich spracúvania, alebo o práve namietať spracúvanie Osobných údajov;
  • práve podať návrh na začatie konania o ochrane Osobných údajov;
  • zdroji Osobných údajov, ak sa Osobné údaje nezískali od Vás;
  • existencii automatizovaného individuálneho rozhodovania vrátane profilovania najmä informácie o použitom postupe, ako aj o význame a predpokladaných dôsledkoch takého spracúvania Osobných údajov pre dotknutú osobu.

 

  • Právo na opravu

 

Máte právo požadovať od Janrevaj.com aby bez zbytočného odkladu opravil nesprávne Osobné údaje, ktoré sa Vás týkajú a so zreteľom na účel spracúvania Osobných údajov aj právo na doplnenie Vašich neúplných Osobných údajov. 

  • Právo na vymazanie

 

Máte právo požadovať od Janrevaj.com, aby bez zbytočného odkladu vymazal Osobné údaje, ktoré sa Vás týkajú ak:

  • už nie sú potrebné na účel, na ktorý sa získali alebo inak spracúvali;
  • ste odvolali svoj súhlas s ich spracúvaním a ak neexistuje iný právny základ pre ich spracúvanie;
  • namietate ich spracúvanie;
  • sa Vaše Osobné údaje získali nezákonne,
  • je dôvod pre výmaz splnenie povinnosti podľa GDPR, osobitného predpisu alebo medzinárodnej zmluvy, ktorou je Slovenská republika viazaná; alebo
  • boli Osobné údaje získane v súvislosti s ponukou služieb informačnej spoločnosti od Janrevaj.com podľa čl. 8 ods. 1 GDPR (ponuka služieb informačnej spoločnosti dieťaťu).

 

  • Právo na obmedzenie spracúvania

 

Máte právo požadovať od Janrevaj.com aby obmedzila spracúvanie Vašich Osobných údajov ak:

  • namietate správnosť Osobných údajov, a to počas obdobia umožňujúceho Janrevaj.com overiť správnosť Osobných údajov;
  • spracúvanie Osobných údajov je nezákonné a namietate vymazanie Osobných údajov a žiadate namiesto toho obmedzenie ich použitia;
  • janrevaj.com už nepotrebuje Osobné údaje na účel spracúvania Osobných údajov, ale potrebujete ich Vy na uplatnenie alebo obhajovanie právnych nárokov;
  • ste namietali voči spracúvaniu Vašich Osobných údajov až do doby kým Janrevaj.com overí, či oprávnené dôvody na jeho strane prevažujú nad Vašimi oprávnenými dôvodmi.

 

  • Právo na prenosnosť Osobných údajov

 

Máte právo požadovať od Janrevaj.com aby Vám poskytla Osobné údaje, ktoré sa Vás týkajú v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte a právo požadovať aby Janrevaj.com prenieslo tieto Osobné údaje inému prevádzkovateľovi ale len v prípade, že právnym základom pre ich spracúvanie je Váš súhlas alebo plnenie zmluvy a zároveň spracúvanie sa vykonáva automatizovanými prostriedkami. 

  • Právo namietať

 

Máte právo namietať z dôvodov týkajúcich sa Vašej konkrétnej situácie spracúvanie Vašich Osobných údajov vrátane profilovania, ktoré je vykonávané na právnom základe, ktorým je náš oprávnený záujem. Na základe Vašej námietky vyhodnotíme, či s ohľadom na Vašu konkrétnu situáciu, prevažuje ochrana Vášho oprávneného záujmu, Vašich práv a slobôd nad našimi oprávnenými záujmami, ktoré sledujeme spracúvaním Vašich Osobných údajov alebo ak oprávneným dôvodom je preukazovanie, uplatňovanie alebo obhajovanie našich právnych nárokov.

Máte právo namietať spracúvanie Osobných údajov na účely priameho marketingu.

Máte právo odvolať kedykoľvek súhlas so spracúvaním Osobných údajov. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania Osobných údajov vykonávaného na jeho základe pred jeho odvolaním. Odvolanie súhlasu sa netýka spracúvania Osobných údajov vykonávaných Janrevaj.com na inom právnom základe ako na základe Vášho súhlasu. 

  • Práva iniciovať konanie o ochrane Osobných údajov

 

Máte právo iniciovať konanie o ochrane osobných údajov pred Úradom na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky alebo iným dozorným orgánom v mieste bydliska.

 

5. Bezpečnosť

 

  1. Všetky Osobné údaje, ktoré zhromažďujeme a spracúvame, sú chránené primeranými technickými prostriedkami a bezpečnostnými opatreniami, aby nedošlo k neoprávnenému prístupu alebo zneužitiu týchto Osobných údajov. Neustále zlepšujeme a implementujeme nové administratívne, technické a organizačné opatrenia na zabezpečenie primeranej bezpečnosti Osobných údajov.
  2. Bez ohľadu na všetky naše opatrenia je potrebné mať na pamäti, že prenos dát cez verejnú sieť internetu ani akékoľvek ukladanie elektronických dát nemôže byť 100% bezpečné.
  3. Časti Portálu môžu obsahovať odkazy na webové stránky a služby tretích strán, ktoré nie sú vlastnené alebo prevádzkované b Janrevaj.com. Janrevaj.com nemá žiadnu kontrolu na týmito webovými stránkami a službami. Tieto webové stránky môžu používať vlastné nástroje na získavanie informácií a údajov o Vás vrátane Vašich Osobných údajov.

 

6. Zmeny Podmienok

 

  1. Sme oprávnení tieto Podmienky ochrany súkromia kedykoľvek meniť alebo upravovať.
  2. Ak urobíme akékoľvek zmeny v týchto Podmienkach ochrany súkromia, umiestnime nové Podmienky ochrany súkromia na Portáli a podľa potreby Vás o zmene Podmienok ochrany súkromia budeme informovať aj prostredníctvom emailu.
  3. Takto zmenené Podmienky ochrany súkromia budú platné a účinné od momentu, ktorý určíme ako deň ich platnosti a účinnosti a používaním Portálu (každou návštevou stránky) vyjadrujete súhlas s týmito novými Podmienkami ochrany súkromia.

 

7. Kontaktujte nás

 

  1. Ak máte otázky, dotazy alebo žiadosti k týmto Podmienkam ochrany súkromia, chcete odvolať súhlas alebo uplatniť Vaše práva, kontaktujte nás prostredníctvom emailovej správy na emailovej adrese jrevajmarketing@gmail.com

Podmienky používania portálu JANREVAJ.COM (Terms of Service)

Tieto podmienky používania sú platné od 09.12.2019.

 

Ďakujeme Vám, že ste sa rozhodli používať náš Portál janrevaj.com. Prečítajte si prosím tieto podmienky používania, pretože náš vzťah s Vami pri používaní portálu janrevaj.com sa nimi bezvýhradne riadi (ďalej len „Podmienky“). Pokiaľ s týmito Podmienkami nesúhlasíte nemôžete Portál používať.

 

1. Úvodné ustanovenia

 

  1. Tieto Podmienky upravujú používanie portálu janrevaj.com – webových stránok prevádzkovaných na internetovej doméne janrevaj.com. Portál zahŕňa všetky a akékoľvek časti webovej stránky, jej podstránok, ich obsah, zdrojové a strojové kódy tak ako je v akomkoľvek čase dostupný a prevádzkovaný na vyššie uvedenej doméne (ďalej len „Portál“).
  2. Poskytovateľom a prevádzkovateľom Portálu sme my – spoločnosť JANREVAJ architects s. r. o., so sídlom: Pálenická 378, 031 04 Liptovský Mikuláš. IČO:45497338, zapísaná 6. apríla 2010 do Obchodného registra Okresného súdu Žilina, oddiel: Sro, vložka č. 52761/L. Ak sa v týchto pravidlách používa pojem „janrevaj.com“, „my“, „nás“ a pod. má sa tým na mysli spoločnosť JANREVAJ architects  s.r.o..
  3. Súčasťou Podmienok sú aj Podmienky ochrany súkromia a Cookie policy a iné dodatočné podmienky kedykoľvek zverejnené janrevaj.com počas prevádzky Portálu, ako odkaz v týchto Podmienkach alebo iným spôsobom. Ak by bol rozpor medzi ustanoveniami jednotlivých podmienok uvedených v predchádzajúcej vete tak obsah týchto Podmienok má prednosť.
  4. Akceptovaním týchto Podmienok a používaním Portálu súhlasíte s podmienkami, ktoré sú v nich obsiahnuté.
  5. Potvrdením týchto Podmienok potvrdzujete a zaručujete sa, že ste podľa platných predpisov Slovenskej republiky a krajiny Vášho občianstva alebo rezidencie, oprávnený s janrevaj.com uzavrieť platnú zmluvu, ktorá vzniká potvrdením týchto Podmienok. Ak používate Portál ako zástupca inej osoby potom potvrdením týchto Podmienok potvrdzujete a zaručujete sa, že ste platne a účinne oprávnený takúto osobu zastupovať. Ak potvrdzujete tieto Podmienky za spoločnosť, alebo inú právnickú osobu, potvrdzujete a zaručujete sa, že ste oprávnený za takýto subjekt uzavrieť s janrevaj.com platnú zmluvu, ktorá vzniká potvrdením týchto Podmienok. Pokiaľ nie ste podľa krajiny Vášho občianstva alebo rezidencie plnoletý alebo oprávnený s janrevaj.com uzavrieť zmluvu na základe týchto Podmienok bez súhlasu zástupcu potom potvrdením týchto Podmienok potvrdzujete a zaručujete sa, že máte súhlas zákonného alebo iného zástupcu na používanie Portálu a potvrdenie a akceptovanie týchto Podmienok. Zároveň potvrdzujete a zaručujete sa, že ste schopný dodržiavať a plniť všetky pravidlá, podmienky, povinnosti, záväzky, vyhlásenia a záruky uvedené v týchto Podmienkach.
  6. Tieto Podmienky platia pre každého kto akýmkoľvek spôsobom používa Portál.
  7. Sme oprávnení tieto Podmienky kedykoľvek meniť alebo upravovať. Takto zmenené Podmienky budú platné a účinné momentom ich zverejnenia na webovej stránke prípadne mobilnej aplikácií Portálu (ak bude vytvorená) a používaním Portálu (každým prihlásením sa do a použitím Portálu) vyjadrujete súhlas s týmito novými Podmienkami. Ste povinný sa s novými Podmienkami pred ďalším používaním Portálu oboznámiť.
  8. Pokiaľ nesúhlasíte s akýmikoľvek podmienkami uvedenými v týchto Podmienkach, potom Portál nie ste oprávnený používať a mali by ste ukončiť používanie Portálu. Váš prístup k Portálu môže byť v takej situácii zamedzený. Ak ste nespokojný s akoukoľvek časťou Portálu alebo jej funkcionalitou alebo so službami janrevaj.com potom jediným spôsobom vyjadrenia nesúhlasu je prestať Portál používať.
  9. Ustanovenia týchto Podmienok sa v primeranom rozsahu použijú aj pri používaní nami vytvorených programov a aplikácii určených k prístupu na Portál na akýchkoľvek zariadeniach kedykoľvek v budúcnosti.

 

2. Podmienky používania Portálu

 

  1. Používanie Portálu je možné až od 16 rokov veku. Ak nemáte aspoň 16 rokov, nemôžete Portál používať.
  2. Ako užívateľ Portálu sa zaväzujete
    1. nenahrávať, neukladať, neprenášať alebo inak šíriť prostredníctvom Portálu obsah, ktorý porušuje práva tretích osôb alebo je protiprávny, hanlivý, urážajúci, obscénny, podvodný alebo inak nevhodný;
    2. nenahrávať, neukladať, neprenášať alebo inak šíriť prostredníctvom Portálu obsah, ktorý propaguje či už otvorene alebo skrytou formou násilie a podnecovanie k nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, náboženstva a viery, príslušnosti k národnosti alebo etnickej skupine, zbrane a strelivo, vojnu, alkohol, fajčenie, užívanie omamných látok, liekov, jedov a prekurzorov, erotický, pornografický alebo inak nevhodný obsah (vrátane detskej pornografie) alebo obsah ktorý inak ohrozuje psychický, fyzický a morálny vývin maloletých, alebo môže narušiť ich emocionálny stav a ich duševné zdravie;
    3. nenahrávať, neukladať, neprenášať alebo inak šíriť prostredníctvom Portálu obsah obsahujúci osobné alebo identifikačné údaje inej osoby ako Vás ak nemáte na takéto použitie súhlas danej osoby;
    4. nenahrávať, neukladať, neprenášať alebo inak šíriť prostredníctvom Portálu akýkoľvek škodlivý počítačový kód, súbory alebo programy, ktorých účelom je narušiť alebo znemožniť používanie Portálu alebo akéhokoľvek iného softvéru alebo hardvéru;
    5. nenahrávať, neukladať, neprenášať alebo inak šíriť prostredníctvom Portálu zavádzajúce alebo falošné údaje a informácie, ktoré majú za cieľ vyvolať omyl u ostatných užívateľov alebo zakryť pôvod prenášanej správy;
    6. nepoužívať Portál na odosielanie alebo šírenie akejkoľvek formy propagácie alebo reklamy tretích strán alebo ich produktov a služieb (vrátane ich webových stránok, účtov na sociálnych sieťach) vrátane vkladania textov či vodotlačí do videí a obrázkov, ktoré nie sú výslovne povolené janrevaj.com alebo na odosielanie alebo šírenie nevyžiadaných emailových správ;
    7. nepoužívať Portál akýmkoľvek spôsobom na prevádzku alebo propagáciu súťaží, hier a stávok, poskytovanie úverov, pôžičiek alebo iných finančných plnení, ponuky práce, na šírenie marketingových materiálov, spamov, hoaxov, falošných správ, podvodov alebo inak nevhodným spôsobom;
    8. používať Portál výlučne dovoleným spôsobom, v súlade s týmto Podmienkami a/alebo platnými právnymi predpismi Slovenskej republiky;
    9. ďalej nepredávať, neprenajímať, neposkytovať za odplatu alebo bezodplatne Portál alebo jeho časť tretím osobám bez súhlasu janrevaj.com (napr. ako „cloud computing“ alebo „software as a service“) alebo právo na používanie Portálu akokoľvek nezaťažiť.
  3. Ako užívateľ Portálu nesmiete
    1. zhromažďovať, spracovávať alebo inak nakladať s osobnými údajmi alebo iným obsahom patriacim janrevaj.com alebo iným užívateľom Portálu pre akýkoľvek účel;
    2. bez výslovného súhlasu janrevaj.com používať automatické prostriedky a nástroje (robotov) na pridávanie obsahu do Portálu, rozposielanie správ ostatným užívateľom, označovanie príspevkov, pridávanie komentárov alebo akékoľvek iné automatické používanie Portálu bez ľudského zásahu užívateľa;
    3. bez výslovného súhlasu janrevaj.com používať automatické prostriedky a nástroje (robotov) na sťahovanie, analýzu a získavanie údajov, dát a obsahu Portálu, ich triedenie alebo využívanie inak ako v súlade s týmito Podmienkami alebo so súhlasom janrevaj.com s výnimkou nekomerčných internetových vyhľadávačov a nekomerčných verejných archívov;
    4. pridávať do Portálu obsah, ktorý nesúvisí s účelom prevádzky Portálu, najmä nesmiete Portál požívať na šírenie akéhokoľvek politického, ideologického alebo iného podobného obsahu;
    5. pridávať do Portálu nerelevantný obsah, opakovane pridávať rovnaký alebo podobný obsah, zahlcovať a preťažovať servery a technickú infraštruktúru, na ktorých je Portál prevádzkovaný;
    6. pridávať rovnaký obsah do nevhodných kategórií alebo v rôznych lokalitách alebo inak v rozpore s pokynmi na správne pridávanie obsahu do Portálu;
    7. neoprávnene pristupovať k počítačovému programu, systémom, serverom alebo infraštruktúre Portálu alebo iným systémom janrevaj.com alebo vykonávať činnosť, ktorá ohrozuje prevádzku Portálu, znižuje jeho kvalitu alebo narušuje jeho funkcionalitu;
    8. pokúšať sa do Portálu prihlásiť ako iný používateľ Portálu bez jeho výslovného súhlasu.
  4. Nesmiete používať Portál spôsobom, že na svojich webových stránkach alebo na webových stránkach tretích osôb budete umiestňovať odkazy na niektoré časti Portálu, individuálne inzeráty alebo príspevky bez súhlasu janrevaj.com alebo spôsobom, ktorý janrevaj.com na takýto účel nezriadil.
  5. Portál smiete používať len spôsobom, ktorý sme na používanie Portálu vytvorili za použitia internetových prehliadačov, prípadne prostredníctvom nami vytvorenej mobilnej aplikácie (ak bude vytvorená). Nevstupujte do Portálu inak ako prostredníctvom na to určených programov a rozhraní.
  6. Používanie Portálu nesmiete zneužívať. Sme oprávnení pozastaviť alebo zrušiť podľa vlastného uváženia také používanie Portálu, ktoré by odporovalo týmto Podmienkam alebo inak podľa nášho vlastného uváženia zasahovalo do prevádzky a používania Portálu. Sme tiež oprávnení vymazať a odstrániť akýkoľvek Vami do Portálu poskytnutý alebo nahratý obsah.
  7. Pri používaní Portálu budete prichádzať do styku s obsahom pridaným ostatnými užívateľmi Portálu, janrevaj.com nie je v žiadnom prípade zodpovedný za presnosť, správnosť, pravdivosť, úplnosť alebo bezpečnosť obsahu pridaného inými užívateľmi Portálu. Obsah pridaný ostatnými užívateľmi Portálu môže byť hanlivý, urážajúci, neslušný alebo inak nevhodný, pričom týmto beriete na vedomie a súhlasíte s tým, že nie ste oprávnený a ani si nebudete voči janrevaj.com uplatňovať akékoľvek nároky a odškodnenie v súvislosti s obsahom pridaným inými užívateľmi Portálu alebo tretími stranami.
  8. Akékoľvek reštrikcie uvedené v tomto článku Podmienok platia vo všeobecnosti okrem prípadov, ak je niektoré použitie Portálu výslovne povolené všeobecne záväznými právnymi predpismi a v takom prípade výlučne v rozsahu takéhoto zákonného povolenia.
  9. V súvislosti s používaním Portálu môžeme do jednotlivých častí Portálu umiestniť reklamu tretích strán. Rozsah umiestnenej reklamy sme oprávnení podľa vlastného uváženia meniť a rozširovať. Ako užívateľ Portálu dávate svoj súhlas s umiestňovaním reklamy v jednotlivých častiach Portálu.
  10. Portál môže využívať aj iné služby tretích strán. Používanie týchto služieb môže byť upravené v podmienkach poskytovateľov týchto služieb.
  11. Portál môže obsahovať odkazy na iné webové stránky a súbory. janrevaj.com nekontroluje obsah týchto webových stránok a súborov a nie je v žiadnom prípade zodpovedný za ich obsah, služby a materiály na týchto webových stránkach.

 

4. Práva k Portálu a obsahu

 

  1. Výlučným vlastníkom a držiteľom všetkých majetkových práv a ostatných práv duševného vlastníctva k Portálu a akejkoľvek jeho časti, obsahu Portálu, ochranným známkam a logám Portálu je výlučne janrevaj.com.
  2. Akceptovaním týchto Podmienok a používaním Portálu nenadobúdate akékoľvek majetkové práva, licencie, sublicencie alebo iné práva k Portálu (najmä nie právo upravovať, meniť, zasahovať do Portálu, spracovať, adaptovať a vytvárať odvodené diela, vytvárať kópie Portálu, Portál alebo jej kópie ďalej distribuovať a pod.). Portál a všetky jeho súčasti, vrátane grafických prvkov, ich rozloženia, textov, rozhraní a iných súčastí Portálu sú chránené podľa práva Slovenskej republiky a medzinárodných zmlúv v oblasti práv duševného vlastníctva. Akékoľvek použitie Portálu inak ako v súlade s týmito Podmienkami vyžaduje písomný súhlas janrevaj.com. Nie ste oprávnený bez súhlasu janrevaj.com používať značky a logo janrevaj.com ani používať iné grafické prvky Portálu.
  3. Nie ste oprávnený meniť zdrojový alebo strojový kód Portálu a snažiť sa o ich spätný preklad a ani inak zasahovať do jej funkcionalít. Portál nie je poskytovaný pod niektorou z voľne šíriteľných licencií (GNU GPL a iné voľne šíriteľné licencie).
  4. Zodpovedáte za akýkoľvek obsah, ktorý do Portálu poskytnete; najmä, že k takémuto obsahu máte právo, ktoré Vás oprávňuje takýto obsah do Portálu nahrať a poskytnúť. Všetky Vaše práva k takémuto obsahu zostávajú zachované (vrátane práv duševného vlastníctva). Máme právo podľa vlastného uváženia preskúmať akýkoľvek obsah, ktorý do Portálu pridáte.
  5. janrevaj.com si vyhradzuje právo vymazať z Portálu akýkoľvek obsah, ktorý porušuje tieto Podmienky, všeobecne záväzné právne predpisy alebo je inak v rozpore s dobrými mravmi.
  6. Nahratím alebo uložením akéhokoľvek obsahu do Portálu udeľujete janrevaj.com nevýhradnú, bezodplatnú, časovo, geograficky a vecne neobmedzenú licenciu na použitie takéhoto obsahu akýmkoľvek povoleným spôsobom. Súhlasíte, že janrevaj.com je oprávnené v rozsahu podľa predchádzajúcej vety licenciu postúpiť na tretiu osobu ako aj udeliť sublicenciu v rozsahu podľa predchádzajúcej vety.
  7. Pokiaľ ste zistili, že akýkoľvek obsah Portálu porušuje Vaše vlastnícke práva alebo práva duševného vlastníctva alebo práva osoby, ktorú ste oprávnený zastupovať, môžete túto skutočnosť oznámiť janrevaj.com a žiadať janrevaj.com o odstránenie takéhoto obsahu z Portálu. janrevaj.com nie je povinná takejto žiadosti vyhovieť ak:
  8. nepredložíte všetky identifikačné údaje Vás alebo vlastníka alebo držiteľa práv k obsahu, ktorého zastupujete, vrátane kontaktných údajov;
  9. dostatočne vierohodne nepreukážete, že Vy alebo osoba, ktorú zastupujete, je vlastníkom alebo oprávneným držiteľom práv k obsahu;
  10. dostatočne presne neidentifikujete obsah, ktorý porušuje Vaše práva alebo práva osoby, ktorú zastupujete a ktorý žiadate odstrániť alebo k nemu žiadate obmedziť prístup;
  11. nepredložíte Vami podpísané vyhlásenie, že podľa Vášho najlepšieho vedomia obsah, ktorý žiadate stiahnuť alebo obmedziť porušuje práva Vás alebo práva osoby, ktorú zastupujete a že nahradíte janrevaj.com akúkoľvek škodu a náklady, ktoré mu vzniknú v dôsledku toho, že vyhovie Vašej žiadosti o stiahnutie alebo obmedzenie obsahu;
  12. nepredložíte písomné plnomocenstvo alebo iný doklad, ktorý preukazuje, že máte oprávnenie zastupovať vlastníka alebo oprávneného držiteľa práv k takémuto obsahu.
  13. Žiadosti o odstránenie obsahu zasielajte na adresu našej spoločnosti alebo na emailovú adresu jrevajmarketing@gmail.com.

 

5. Modifikácia Portálu

 

  1. Vyhradzujeme si právo kedykoľvek zmeniť, doplniť, pozastaviť alebo ukončiť prevádzkovanie Portálu alebo akejkoľvek jeho časti. Takisto si vyhradzujeme právo pridať nové obmedzenia vzťahujúce sa na používanie Portálu.
  2. Nie ste oprávnený domáhať sa akýchkoľvek nárokov, škôd, strát alebo odškodnenia voči janrevaj.com v súvislosti so zmenou, doplnením, pozastavením alebo ukončením prevádzkovania Portálu alebo akejkoľvek jeho časti alebo v súvislosti s Vašim používaním Portálu.

 

6. Zodpovednosť

 

  1. janrevaj.com neposkytuje žiadne z nasledovných záruk a vyhlásení:
    1. Portál bude poskytovaný včas, bez prerušenia a bez chýb;
    2. Portál bude kompatibilný a bude bez vád spolupracovať s iným hardvérom, softvérom, systémom alebo dátami;
    3. chyby Portálu budú odstránené riadne a včas;
  2. janrevaj.com nezodpovedá za vady Portálu a neposkytuje záruku za akosť Portálu (zmluvné strany vylučujú pôsobnosť § 562 Obchodného zákonníka vo vzťahu k Portálu).
  3. janrevaj.com Portál prevádzkuje a poskytuje v stave v akom je (as is) bez akýchkoľvek záruk a vyhlásení.
  4. janrevaj.com nezodpovedá za Vašu interakciu a komunikáciu s inými užívateľmi Portálu realizovanú prostredníctvom Portálu alebo na jej základe. Akékoľvek takéto vzťahy medzi Vami a inými užívateľmi Portálu alebo tretími stranami urobenými alebo realizovanými prostredníctvom Portálu alebo na jej základe vznikajú a sú uzatvárané výlučne medzi Vami a takýmito osobami.
  5. janrevaj.com, jeho štatutári, riaditelia, zamestnanci, pracovníci, zástupcovia a dodávatelia v žiadnom prípade nezodpovedajú za žiadne priame, nepriame, náhodné alebo následné škody (vrátane ušlého zisku), poškodenia dobrého mena alebo dát vyplývajúce z používania Portálu, dostupnosti, spoliehania sa na užívanie, vlastnosti a funkcie Portálu, nemožnosti užívať Portál, zmeny alebo zablokovania Portálu a to i v prípade, že ste nás na túto skutočnosť upozornili.
  6. janrevaj.com nenesie zodpovednosť za chybovosť, výluky alebo výpadky Portálu, ktoré sú spôsobené chybovosťou, výlukami alebo výpadkami Vašich systémov, verejnej komunikačnej siete alebo dodávok elektrickej energie.
  7. Pokiaľ je Vám na Portál poskytovaná určitá záruka podľa príslušnej jurisdikcie v takom prípade Vám poskytujeme výlučne záruku v tomto rozsahu a v ostatnom rozsahu záruku vylučujeme.

 

7. Záverečné ustanovenia

 

  1. Nie ste oprávnený previesť alebo postúpiť akékoľvek práva z týchto Podmienok na tretiu osobu bez súhlasu janrevaj.com.
  2. Tieto Podmienky obsahujú úplnú a jedinú dohodu medzi Vami a janrevaj.com ohľadom používania Portálu a nahrádzajú akékoľvek predchádzajúce písomné alebo ústne dohody alebo dojednania medzi Vami a janrevaj.com ohľadom používania Portálu.
  3. Žiadne neuplatnenie akéhokoľvek práva alebo nároku podľa týchto Podmienok zo strany janrevaj.com neznamená zrieknutie sa alebo vzdanie sa tohto práva a janrevaj.com je oprávnené kedykoľvek takéto právo alebo nárok uplatniť.
  4. Ak by niektoré ustanovenia týchto Podmienok a zmluvy uzatvorenej medzi Vami a janrevaj.com mali byť neplatnými už v čase jej uzavretia, alebo ak sa stanú neplatnými neskôr po uzavretí zmluvy, nie je tým dotknutá platnosť ostatných ustanovení Podmienok. Namiesto neplatných ustanovení Podmienok sa použijú ustanovenia Občianskeho zákonníka, Obchodného zákonníka, Autorského zákona a ostatných platných právnych predpisov Slovenskej republiky, ktoré sú svojím obsahom a účelom najbližšie obsahu a účelu.
  5. Pre doručovanie elektronických správ (e-mail) platí, že elektronická písomnosť sa považuje za doručenú jej doručením do emailovej schránky adresáta. Pre doručovanie písomností platí, že zásielka sa považuje za doručenú aj v prípade, ak ju adresát odmietne prevziať, alebo aj v prípade, že si ju adresát vlastným zavinením alebo opomenutím neprevezme. V takom prípade sa považuje za doručenú uplynutím úložnej doby na pošte v trvaní podľa určenia odosielateľa a vrátením zásielky odosielateľovi, o čom musí odosielateľ preukázať nepoškodený dôkaz. Oznámenia doručované prostredníctvom doručovateľa – kuriérskej služby budú považované za doručené momentom prevzatia adresátom. V prípade neúspešnosti doručenia kuriérskou službou sa bude považovať za moment doručenia tretí deň po vykonaní prvého pokusu o doručenie, pričom vykonanie pokusu o doručenie sa preukáže vyhlásením doručovateľa – kuriérskej služby.
  6. Na základe týchto Podmienok vzniká medzi Vami a janrevaj.com zmluvný vzťah, ktorý sa spravuje právnym poriadkom Slovenskej republiky. Všetky spory týkajúce sa nárokov vyplývajúcich z týchto Podmienok alebo používania Portálu či súvisiace s týmito Podmienkami alebo Portálom budú výlučne v kompetencii súdov Slovenskej republiky. Vy aj janrevaj.com súhlasíte s tým, že takéto spory budú podliehať jurisdikcii týchto súdov.
  7. V prípade akýchkoľvek otázok nás môžete kontaktovať na adrese jrevajmarketing@gmail.com.